Prepodnevni izveštaj, 7. dan JUNIOR KAMPA!

Poslednji aktivan dan Junior kampa počinje velikim umorom. Kamperi su vidno umorni nakon silnih treninga i aktivnosti koje su im treneri pripremili, ali ipak sa osmehom na licima izlaze na teren kako bi odradili poslednje treninge ovog kampa.

Zadatak prvog treninga bio je oduzimanje lopte. Jedna od omiljenih trenažnih jedinica naše dece. Trener Mihailo im je pripremio naporan, ali veoma zanimljiv trening. Kamperi su shvatili zadatke veoma ozbiljno, treneri su pružili svoj maksimum i zbog toga je trening bio odličan. Možete zamisliti kakav je trening bio kada su probudili skoro ceo hotel koji se nalazi neposredno pored terena. Na kraju treninga, kamperi su dobili nagradu. Šutirali su slobodne udarce, ali sa zadatkom da lopta u visu uđe u gol i kasnije se povećavala udaljenost šutiranja. Pobedio je Mateja Smiljanić !

 

Usledio je doručak, spremanje soba, a zatim i drugi trening.

 

Na drugom treningu su obrađivali trenažnu jedinicu igra jedan na jedan, defanivno. Trening je bio identičnog inteziteta. Na kraju se igrala ista igra kao i posle prvog treninga. Mateja Smiljanić nije odbranio titulu najboljeg slobodnog udarca, titulu je osvojio Miloš Stojković.

 

Usledio je ručak i obavezan odmor !

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *