Popodnevni izveštaj, 6. dan JUNIOR KAMPA!

Nakon obaveznog popodnevnog odmora, bilo je pitanje šta ćemo raditi za vreme slobodnih aktivnosti. Treneri su odlučili da omoguće deci da biraju šta žele, zaslužili su. Kamperi su izabrali da ponovo izađu u prirodu i igraju se bez granica. Bilo je predivno kao što možete videti i na slikama.

 

Na red su došle utakmice našeg turnira. Igrale su se polufinalne utakmice. Argentina je išla na Brazil, dok je Portugal igrao protiv Španije. Prva utakmica završila se rezultatom 2:4 u korist Brazila, dok je Portugal savladao Španiju rezultatom 6:5. Utakmice su bile i više nego neizvesne. Bilo je prelepih poteza, šuteva, oštrih startova. Portugal je prva ekipa u istoriji OLF Junior kampa  koja je ušla u finale, a bila ubedljivo prva na tabeli !

 

Kasnije su Junior kamperi gledali utakmicu Pro kampera koji su igrali protiv Partizana. Naši stariji drugari zabeležili su ubedljiv trijumf.

 

Posle večere na red je došlo ono što smo čekali ceo dan ! Utakmica Srbija – Švajcarska ! Bilo je i navijanja , nerviranja , a bilo je i suza.

 

Po malo utučeni zbog poraza naše reprezentacije naši kamperi su legli na spavanje . Vidno umorni, pune baterije za sutrašnji i poslednji  aktivni dan kampa !

Sportski pozdrav !!!!

Izveštaj utakmica Argentina – Brazil

Izveštaj utakmica Portugal – Španija

Lista strelaca

Raspored odigravanja takmičenja

Rezultati SP polufinale

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *