Prepodnevni izveštaj – 7. dan Pro kamp

Bliži se kraj našeg boravka u ovom prelepom ambijentu podno Kopaonika. Svež vazduh, dobra hrana i izbalansiran režim rada i odmora sigurno da je prijao našim fudbalerima da ostvare postavljene ciljeve. Rano subotnje jutro donelo je vidljivo razočarenje kampera, pretpostavljamo da je to zbog toga što su od trenera dobili instrukcije da polako počnu sa pakovanjem kofera. Iskreno, vreme provedeno ovde proletelo je za čas i polako se približava trenutak kada ćemo se rastati od naših drugara iz Zaječara. Jera, Boža, Kuzman, Rale i Mata za ovih nekoliko godina stekli su imidž pravih i iskrenih prijatelja van terena i pravih profesionalaca na samom terenu. Zadovoljstvo ih je gledati koliko svake godine napreduju (u svakom pogledu).  Nadamo se da smo bar jednim malim delom zaslužni za to.

Što se programskih sadržaja tiče, danas prepodne je realizovan prvi deo poslednje tehničko-takmičarske aktivnosti, a to je IGRA 1 na 1. Ovog puta red je pao na trenera Filipa Mičeva,  koji je svojim kreativnim sadržajima do tančina približio značaj ovog fudbalskog elementa.

Ostao je još jedan, večernji trening na kom će kamperi imati prilike da se dokažu trenerima u cilju dobijanja što boljih krajnjih ocena za zalaganje i prihvatanje tehničko-taktičkih zadataka.

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *