7. dan PRO KAMP – dnevni izveštaj

Jutros su momci ustali u 7:00h i odmah se uputili ka travnatom terenu gde su radili određene testove za procenu brzine na 30m i 100m.

 

Nakon doručka i obaveznog odmora, vreme je došlo da se održi drugi trening. Samo usmerenje na treningu: ofanzivna/defanzivna igra 1:1 je podstakla kampere da daju sve od sebe, ma koliko bili umorni od prethodnih treninga.
Po završetku treninga, ekipa je otišla na ručak i još jedan obavezan odmor pre ostalih aktivnosti koji ih očekuju do kraja dana.
Na prvom popodnevnom treningu ekipa je bila motivisana za rad, jer je tema treninga bila ista kao na prethodnom treningu. Vidljiva je bila želja, borba kao i takmičarski duh, koji su trening podigli na nivo više.

Fudbaleri su se posle odrađenog treninga, uputili hotelu na kratko, a zatim prešli na ‘igre bez granice’, gde su se momci između ostalog takmičili u nadvlačenju konopca, trci sa nogama u džaku…

Da je ovaj dan bio potpuno ispunjen, govori i činjenica da je posle treninga odigrana utakmica između trenera, koju su sa oduševljenjem kamperi iščekivali.

I nakon svih dnevnih obaveza, došlo je vreme da se pruži podrška finalistima Junior Lige šampiona, koji su svima pružili pravu fudbalsku predstavu.
Ubrzo po završetku, otišlo se na večeru, a zatim ka svojim sobama da se fubaleri adekvatno pripreme i spakuju za sutrašnji povratak za Beograd.

 

Vidimo se uskoro….

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *