6. dan Pro Kamp

Radno je od samog jutra. Nakon što su napustili svoje sobe ekipa se uputila ka teretani gde je odradila osnovne vežbe snage, kako bi se adekvatno pripremili za drugi trening i za kasnije utakmicu.

Nakon doručka, otišlo se na odmor. Na drugom prepodnevnom treningu se videlo da je odmor dobro došao ekipi, jer su momci dali sve od sebe kako bi ispoštovali sve zahteve postavljene pred njih.
Posle treninga uputili smo se ka restoranu, na ručak, i jos jedan kratak odmor pred predstojeće aktivnosti.
Oko 15:00h održan je sastanak u konferencijskoj sali, gde su treneri kratko, ali jasno dali do znanja fudbalerima šta se od njih očekuje, a to je primena elemenata sa treninga na samu utakmicu.

Utakmica je kasnila 15-ak minuta zbog kašnjenja ekipe iz Novog Pazara, ali to nije pokvarilo atmosferu kako na samom terenu, tako i van njega. Utakmica je završena pobedom Pazarske ekipe, ali to nije uticalo na pozitivno raspoloženje naših kampera, pa je po samom završetku meča napravljena zajednička fotografija.

Nisu momci imali mnogo vremena za odmor, brzo su se upitili ka terenu gde su se odigravali polufinalni mečevi Junior Lige Šampiona i pružili podršku svim ekipama.
Nakon večere, održan je sastanak na kome su se analizirale prethodne dve utakmice, dobre i lose strane, greške..
Već se na sastanku videlo da je ekipa iscrpljena od ispunjenog dana, pa su se ubrzo uputili ka svojim sobama…

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *