6. dan Junior kamp

Kao i svaki prethodni dan na kampu treneri i dečaci su se probudili u 6:30h, kako bi se spremili i usredsredili na jutarnji trening. Nakon treninga naši igrači su se uputili na doručak, glavna tema za stolovima su polufinalne utakmice koje se igraju danas posle podne. Sledeća aktivnost naših trenera i igrača je bila prezentacija trenera na temu „Kako sam postao fudbaler“, gde su naši igrači imali priliku da čuju nešto zanimljivo o fudbalskim velikanima koji su ostavili dubok trag u našem sportu. Cilj drugog treninga bili su okreti sa loptom. Kamperi su po veoma toplom vremenu uspeli da pokažu visak nivo koncentracije i energije.

 

Trening nas je iscrpeo pa smo odmah nakon što su se dečaci presvukli u hotelsku opremu sišli da ručamo. Nakon ručka otišli smo na obavezan odmor. Odmor nam je dobro došao pa smo zajedno sa kamperima za vreme slobodnih aktivnosti gledali i navijali za naše drugare sa PRO kampa.

Danas se odigralo polufinale takmičenja Lige šampiona između ekipa Ajaksa i Mančestera i Juventusa i Napolia. Prepuno atraktivnih poteza polufinale je opravdalo očekivanja. Detalje ovih utakmica možete videti ovde:

Izveštaj sa utakmice Man. Utd. – Ajax

Izveštaj utakmice Napoli – Juventus

Lista strelaca lige šampiona

Rezultati LŠ polufinala

Raspored odigravanja takmičenja

 

Snimke celih utakmica možete videti na našij FB stranici.

Nakon ove , odigrali smo i utakmicu sa drugarima iz reprezentacije Crne Gore.

Umorni od današnjih aktivnosti, naši kamperi su nakon večere i podsećanja nekih legendarnih golova sa trenerima otišli na spavanje.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *