5. dan Junior Kampa – popodnevni izveštaj

Cilj drugog treninga bio je razvoj inteligencije. Treneri su za svoje kampere pripremili pre svega zanimljive vežbe i igrice kako bi dečaci sa što više interesovanja i koncentracije obrađivali. Istakli su se Božović Ognjen i Lazar Delić. U hotelu nas je već čekao spreman ručak a dečaci su nakon ručka otišli na obavezni odmor. Nakon odmora, u planu su nam bile slobodne aktivnosti sa svojim trenerima. Ekipe su  slobodno vreme iskoristile za šetnju do spomen parka ili uživanje i komunikaciju u prirodi.

 

Današnjim utakmicama završena je grupna faza Lige šampiona. Kamperi su se borili za što bolji plasman u grupi. Sve četri ekipe bile su sa istim brojem bodova pa su današnje utakmice bile veoma zanimljive i neizvesne.

Detalje pogledajte ovde:

Izveštaj sa utakmice Man. Utd. – Napoli

Izveštaj sa utakmice Juventus – Ajax

Izveštaj sa utakmice Napoli – Ajax

Lista strelaca lige šampiona

Tabela Lige Šampiona

Raspored odigravanja takmičenja

 

Sledećeg dana odigraće se polufinalne utakmice. Kamperi su bili euforični pred polufinalne utakmice. Baš zato je za vreme večere ovo bila glavna tema u priči između kampera. Nakon večere gledali smo utakmicu mlade reprezentacije. Naši kamperi su već umorni utakmicu završili na poluvremenu i otišli da se spreme za spavanje.

 

 

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *